Verzending en levering

Tevredenheidsgarantie

Ieder juweliersieraad is uniek en wordt vervaardigd met hoogwaardig gecertificeerde edelstenen en edelmetalen. Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het sieraad terugsturen hiervoor moet u echter aan de retouren voorwaarden voldoen. Meer informatie hierover kunt u vinden onder Retouren.

 

Levertijd

Onze juwelier sieraden worden uitsluitend door vakkundig en proffesionele Duitse goudsmeden met de hand gemaakt. De levertijd varieert tussen de 7 en 8 werkdagen en kan oplopen tot 5 weken. Afhankelijk van het sieraad.

De exacte levertijd staat nadat u besteld heeft op 'uw bevestiging van bestelling'. In het geval dat u het sieraad dringend nodig heeft, dient u vooraf contact met ons op te nemen of het mogelijk is om uw sieraad sneller te vervaardigen. Afhankelijk van de goudsmid en het model. Wellicht kunnen wij uw order prioriseren en in overleg met onze goudsmid het productieproces versnellen. Wij willen u ervan op de hoogte stellen dat wij er alles aan doen om een sieraad binnen de gestelde levertijd te leveren, echter zijn wij afhankelijk van externe invloeden ( zoals het verzendbedrijf etc.) en kan er altijd een eventuele vertraging oplopen. Voor al uw vragen staat onze klantenservice u graag te woord via: klantenservice@21DIAMONDS.nl

 

Verzendkosten

Wij leveren gratis in Nederland en België.

 

Verzendwijze

Wij verzenden onze pakketten via Fedex, uw aankoop is verzekerd tijdens de verzending. Indien u niet thuis bent zal Fedex op een later tijdstip nogmaals proberen te leveren. De bestelling zal niet bij de buren afgeleverd worden. De bezorging duurt circa 2-3 werkdagen. Zodra uw bestelling is verzonden, krijgt u per e-mail een Fedex Tracking Code, waarmee u op ieder moment de status van uw verzending kunt volgen.

Neem voor meer vragen contact op met onze klantenservice:

klantenservice@21DIAMONDS.nl