TROUWRINGEN ADVIES

Sissi   franz

Trouwringen van palladium en platina

Platina is het meest kostbare edelmetaal en daardoor de absolute favoriet voor waardevolle trouwringen. Het is harder dan goud en heeft een zeer hoge glans. Lager in prijs maar niet minder mooi zijn trouwringen die gemaakt zijn van palladium. Het edelmetaal behoort tot de Platina-groep en is zeer geschikt voor trouwringen: Het is lichter dan goud en is kleur- en slijtvast.
Allen overwegen
Maria   josef

Trouwringen in goud

Goud is dé absolute klassieker onder de trouwringen. Het is waardevol, duurzaam, uniek in zijn kleur en duidelijk een eerste keuze. Witgoud of geelgoud? Deze keuze is een kwestie van smaak en geheel aan u. Aanbevolen voor trouwringen is een hoog goudgehalte. Deze noodzakelijke hardheid garandeert de levensduur van uw trouwringen.
Allen overwegen
Jane   tarzan

Trouwringen in zilver

Trouwringen zijn symbolische sieraden, die de verbonden tussen twee mensen weergeeft. Design en edelmetalen zijn een kwestie van smaak en moeten worden geselecteerd overeenkomend met de wensen en het budget. Optisch komt het edelmetaal zilver overeen met witgoud en is daarom een geliefd en goedkoper alternatief.
Allen overwegen