Betaling

Zorgeloos en comfortabel

Winkelen bij 21DIAMONDS Betalen bij 21DIAMONDS is veilig, makkelijk en zonder kosten. De overdracht van uw gegevens is vergrendeld en is voor buitenstaanders onleesbaar. Uw bestellingen en uw persoonlijke gegevens zoals uw naam, uw adres of creditcarddetails worden door een modern veiligheidssysteem beschermd. Voor de overdracht van uw gegevens gebruiken wij de Secure Socket Layer (SSL); een veiligheidsstandaard, die door alle Internet-browsers wordt ondersteund.

 

Wij bieden u de volgende betaalmogelijkheden:

Betaling met Creditcard

Wij accepteren MasterCard en Visa. Creditcard gegevens worden bij 21DIAMONDS niet opgeslagen. Wij vragen u naast uw pasnummer en de geldigheid ook om het controlecijfer van uw creditcard. Het controlecijfer is een driecijferig nummer op uw creditcard, waarmee de betaalveiligheid van uw digitale transactie is gegarandeerd. Na ontvangst van uw bestelling wordt het aankoopbedrag direct verwerkt.

 

Betaling met PayPal

De betaling via PayPal is veilig en klantvriendelijk. Via ons systeem komt u op de site van PayPal waar u in een vertrouwede omgeving uw betaling kan doen.

 

Betaling met iDEAL

U heeft ook de mogelijkheid om per iDEAL te betalen. Tijdens het betalingsproces wordt u omgeleid naar de betaalomgeving van uw bank. Hier moet u vervolgens uw bank kiezen om via internetbankieren te betalen. Het bedrag wordt direct afgeschreven. Daarna wordt u teruggestuurd naar de 21DIAMONDS website.

 

Betaling met KLARNA

Klarna is door 21DIAMONDS gekozen als partner voor alle betalingen per factuur. Klarna is een Zweeds bedrijf (ingeschreven bij de Zweedse Kamer van Koophandel onder nr. 5556737-0431), en één van de Europese marktleiders op het gebied van betalingen per factuur. Klarna staat bovendien ingeschreven bij De Nederlandsche Bank geregistreerd als aanbieder van kredieten. Klarna is een onafhankelijke organisatie en zal de volledige verantwoordelijkheid nemen in het goed- of afkeuren van alle transacties op basis van het resultaat van de kredietcheck. 21DIAMONDS heeft in geen enkel geval de mogelijkheid om een betaling per Klarna factuur goed- of af te keuren. Klarna voert voor 21DIAMONDS het volledige achteraf betaalproces uit. Heb je vragen over betaling of waarom je bestelling niet wordt goedgekeurd door Klarna? Neem dan contact op met Klarna via 020-8082852 of chat via klarna.nl/klantenservice. Klarna is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie vind je op www.klarna.nl. Zodra het pakket door 21DIAMONDS wordt verzonden, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Klarna. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het product te betalen. De betalingsgegevens zijn terug te vinden op de digitale factuur. Via Mijn Klarna heb je een volledig overzicht van de factuur of de betaling.

 

Tegoedbon

Heeft u een tegoedbon van 21DIAMONDS.nl ? Houd er rekening mee dat elke tegoedbon alleen geldig is voor een beperkte tijd en vervalt op de in de aanbieding genoemde datum. Tegoedbonnen kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen en tegoedbonnen kunnen niet worden samengevoegd. Helaas is een verlenging van de geldigheid van een tegoedbon en het contant uitbetalen van een tegoedbon is onmogelijk.

Het minimumbedrag van de tegoedbon geldt na aftrek van de waarde van alle eventuele retouren.